hundrullvagnen

 

HomeKontakt

HundrullvagnenVilken hundbilderVideo'sPrisernaPromo

 


 

Has your dog trouble moving around then we have got the solution for you:

Hundrullvagnen
 Email: [email protected].se
Mobil: +31-(0)6-53909125
Telefon: +31-(0)10-4656480

 

För vilken hund och varför
En hund behöver daglig motion för att föörbli frisk. Om hunden inte kan motioner tillräckligt på grund av förlamningar, artros eller andra besvär i rygg, höfter eller bakbenen så förtvinar hundens muskler och den kroppsliga hälsan försämras. Dessutom har det även psykiska följder om hunden är rörelsehindrad.
Om en hund inte längre kan längta efter roliga saker som tillhoör hundlivet kommer han verkligen att känna sig rörelsehundrad. Till roligheterna hör t.ex.skogs- och strandpromenader, att busa med andra hundar und springa efter en boll som kastats iväg. Följden är att även en ung hund kan uppföra sig som om den vore en hund i höga år. Med hundrollvagnen kan hunden som är mer eller mindre rörelsehindrad göra allting som en inte rörelsehindrad hund kan göra. Undantag är att springa.
Hunden fröblir alltså i full rörelse och på detta via kan den känna sig frisk såväl fysiskt som spykiskt. Genom att gå med hundrollstolen kommer hundens framkropp att utvecklas kraftigare än tidigare. Detta upphäver till största del den otillräckliga funktionen av bakkroppen.

 
 

Dutch  German  French  English  Swedish 

 

 


010 WebDesign