hundrullvagnen

 

HomeKontakt

HundrullvagnenVilken hundbilderVideo'sPrisernaPromo

 

 


 


 


 


 

 

Av vilket material är hundrullvagnen
Som nämnt tidigare, är hundrullvagnen en handgjord produkt. Dan går att få i alla mått, för att den mäts upp för er hund som en skräddarsydd kostym. Hundrullvagnen är gjord av lätta material sam aluminium och plast. Detta gör att konstruktionen är tillräckligt stabil, men lasten att dra är inte för tung.
Den har luftdäck så att den går lika bra på fast underlag som vägar av sand, gräs, single och skogsjord. Ett plötsligt hål I däcket kan enkelt repareras med klisterlapper som används för cykeldäck.
Slen för fram –och bekbenen har justerbara band och tryckkanppar och är lätt att sätta på och att ta av. Detta garanterar en optimal passform. Materialet är nylon för att ge en så god hållbarhet som möjligt och aär av bra Neaopreen tyg som ger flexibilitet och komfort.


Hur vänjer sig hunden på rullstolen
Enligt våra erfarenheter har det hittills inte funnits en hund som inte accepterat rullvagnen. De flesta av hundarna som använder en rullstol för första gång vet inom en kvart hur man ska handskas med den. Det tar lite längre tid att lära sig att ta skarpa kurvor vid tävlingshastigheter och att uppskatta den egna bredden inkl rullstolen.
Efter att hunden har haft kontakt med rullvagnen under ca en månad kommer du att se att hunden använder hjälpmedlet som en förlangning av sin egen kropp. Den kan till och med själv gå baklänges för att kuna göra en bredare kurva, om hjulen har fastnat bakom någonting.
Om hundens bakben fortfarande fungerar någorlunda rekommenderas att låta hunden gå/springa med i rullvagnen. Först när hunden drar tassarna efter sig, borde man använda den på baksidan fastgjorda linan/koppel.
För att rasta hunden behöver hunden inte lyftas ut från rullvagnen för att kissa. Även hanhundar kommer att fatta omgående hur man utan att lyfta bekbenen kan uträtta sina behov. För att kunna bajsa går det rätt bra om hunden sträcker på sig.

Har ni yttarligare frågar till denna text, v.v. ring oss eller skicka ett e-mail. Vi hjälper gärna. Ofta får vi frågor om finansieringslösningar och då brukar vi rekommendera ett privatlån från Lånemäklaren.Please contact us if you still have any questions. You can reach us every day of the week from 10.00 hours till 22.00 hours.

Email: [email protected].se
Mobil: +31-(0)6-53909125
Telefon: +31-(0)10-4656480


We are always happy to help you.

 

 
 

Dutch  German  French  English  Swedish 

 

 


010 WebDesign